Слободан Николоски Слободан Николоски

Слободан Николоски

Повеќе
Љубен Димкароски Љубен Димкароски

Љубен Димкароски

Повеќе
Хорот при црквата „Свето Благовештение“ во Прилеп. Прилепските црковни хорови

ПРИЛЕПСКИТЕ ЦРКОВНИ ХОРОВИ

Повеќе
Рок бенд „Гарда“ Рок бенд „Гарда“

Рок бенд „Гарда“

Повеќе
Богдан Шиндилоски - Данчо Богдан Шиндилоски – Данчо

Богдан Шиндилоски – Данчо

Повеќе
Дваесетите години од минатиот век: Сотир Спасески сликан со свои колеги музичари Тамбурашка традиција во Прилеп

Тамбурашка традиција во Прилеп

Повеќе
КУД „Весели Пензионери“ КУД „Весели Пензионери“

КУД „Весели Пензионери“

Повеќе
1991: КУД „Моминок“ сликани со колеги од другите балкански земји во Ешме (Турција) КУД „Моминок“

КУД „Моминок”

Повеќе
Софија Никоска Софија Никоска

Виолинистката Софија Никоска

Повеќе
Група „Чоки“ Илија Бошкоски Чоки

Илија Бошкоски Чоки

Повеќе
© 2011/12 dbmc