Април 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор КК „Вишне“

КОШАРКАРСКИ КЛУБ „ВИШНЕ“

Повеќе
Април 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор КК „Корзо“

КОШАРКАРСКИ КЛУБ „КОРЗО“

Повеќе
Јуни 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор КК „Тризла 1“

КОШАРКАРСКИ КЛУБ „ТРИЗЛА 1“

Повеќе
Екипата на КК „Бончејца“ КК „Бончејца“

КК „БОНЧЕЈЦА“

Повеќе
Ноември 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор Општински кошаркарски сојуз – Прилеп

Општински кошаркарски сојуз – Прилеп

Повеќе
1949: Женскиот КК „Гоце Делчев“, сликани на Калемегдан, на игралиштето на Црвена Звезда КК „Гоце Делчев“

Кошаркарскиот клуб „Гоце Делчев“

Повеќе
Декември 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор КК „Центар“

Кошаркарски клуб „Центар“

Повеќе
1949: Женскиот КК „Гоце Делчев“, сликани на Калемегдан, на игралиштето на Црвена Звезда Кошарка

Кошарка

Повеќе