Учебна 2006/07: Ученици при ОУ „Кочо Рацин“ ОУ „Кочо Рацин“, учебна 2006/07 година

ОУ „Кочо Рацин“, учебна 2006/07 година

1986/87: Ученици од I одделение при ОУ Кочо Рацин сликани со учителот Атанас Крстески ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1980 – 2012

ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1980 – 2012

Повеќе
1969: Екскурзија на ученици од V-в од ОУ „Кочо Рацин“ кај Ленишки мост. ОУ „Кочо Рацин“, екскурзии

ОУ „Кочо Рацин“, екскурзии

Повеќе
Година непозната: Ученици од ОУ „Кочо Рацин“ во Селце со наставникот Никола Факов. ОУ „Кочо Рацин“, подрачно училиште во село Селце

ОУ „Кочо Рацин“, подрачно училиште во село Селце

Повеќе
1955/56: Женската ракометна екипа на ОУ „Кочо Рацин“, првак на Прилеп. ОУ „Кочо Рацин“, спортски активности

ОУ „Кочо Рацин“, спортски активности

Повеќе
1946/47: Ученици од III-a од ОУ „Кочо Рацин“. ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1948 – 1979

ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1948 – 1979

Повеќе