Основата на „До Ре Ми“: Кире Скокалето, Маријан Манисо, Диме Чалата и шурата на д-р Сафо... „До Ре Ми“

„До Ре Ми“

Повеќе
1988: Група „Гарда“ „Гарда“ и „Ристо Бомбата и Кучешка тенија“

Ристо Бомбата и „Кучешка тенија“

Повеќе
Група „Прилепски мерак“ Група „Прилепски мерак“

Група „Прилепски мерак“

Повеќе
Настап на ВИС Прилепски Еснафи ВИС „Прилепски еснафи“

ВИС „Прилепски еснафи“

Повеќе
ВИС „Рубини“ ВИС „Рубини“

ВИС „Рубини“

Повеќе
Група „Опус“... Група „Опус“

Група „Опус“

Повеќе
Јован Брмбески... Јован Брмбески

Јован Брмбески

Повеќе
1936: Црковниот хор при „Свето Благовештение“ Прилепски хорови

Прилепски хорови

Повеќе
Соколскиот оркестар во Прилеп. Прилепски оркестри

Прилепски оркестри

Повеќе
Горјан Коруноски Горјан Коруноски

Горјан Коруноски

Повеќе