2009: 44 Театарскиот фестивал „Војдан Чернодрински Народен театар „Војдан Чернодрински“, 2001-2015

Народен театар „Војдан Чернодрински“, 2001-2015

Повеќе
Петар Димоски како Младен во „Протекција“ од Бранислав Нушиќ Петар Димоски

Петар Димоски

Повеќе
Димитар Вандески како Рако во „Мангите пијат чај“ од Драгослав Михаиловиќ... Димитар Вандески

Димитар Вандески

Повеќе
Трајче Иваноски како Дробац во „Функционер“ од Фадил Хаџиќ... Трајче Иваноски

Трајче Иваноски

Повеќе