Коста Смилески Коста Смилески

Коста Смилески

Повеќе
Властимир Николоски Властимир Николовски

Властимир Николовски

Повеќе
Васка Биџова Гајдова Васка Биџова Гајдова

Васка Биџова Гајдова

Повеќе
Илија Николовски - Луј Илија Николовски – Луј

Илија Николовски-Луј

Повеќе
КУД „Мирче Ацев“ КУД „Мирче Ацев“

КУД „Мирче Ацев“

Повеќе
1931: Прилепска соколска музика под диригентство на капелникот Ѓорѓи Шабанче... Ѓорѓи Шабаноски – Даскалот

Ѓорѓи Шабаноски – Шабанче, Даскалот

Повеќе
Октет Прилеп Октет Прилеп

Октет Прилеп

Повеќе
Нина Спирова Нина Спирова

Нина Спирова

Повеќе
Дуетот Селимова-Желчески Селимова – Желчески

Дуетот Селимова – Желчески

Повеќе
1970: Пеце Атанасоски заедно со КУД „Мирче Ацев“ на гостување во Белгија... Пеце Атанасоски

Петре Василев Атанасоски

Повеќе