Семејството Фукаровци Фукаровци

Фукаровци…

Повеќе
1920: Темјана Шавкулова со синовите Димитар и Никола во Солун. Шавкуловци

Семејството Шавкуловци води потекло

Повеќе
Од архивата на семејството Милошевци Милошевци

Милошевци

Повеќе
Кирил Миноски - Мината: Графика „Ицко Фукара“, 1967 Ицко Фукара

ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ ИЦКО ФУКАРА

Повеќе
Методија и Цветанка Чорбески со своето семејство Чорбевци

Чорбевци…

Повеќе
dj01-8 Џемовци

Семејство Џемовци

Повеќе
1922: Домника и Кирил Думбалови Думбаловци

Думбаловци

Повеќе
Сотир Шнајдерот и сопругата Марија со калфите. Семејството Бошкоски

Семејството на Сотир Бошкоски – Шнајдерот

Повеќе
1926: Марија Јаковоска Мирческа со децата Даница, Илија, Јосиф, Стева и Цена Мирчевци

Мирчевци

Повеќе
1893: Семејството Дундови... Дундови

Дундови…

Повеќе