1988: „Последен поздрав на кумот Томашевиќ“ Фудбалски судии

Фудбалски судии

Повеќе
Таки Василески Прилепски фудбалски легенди: Таки Василески

Прилепски фудбалски легенди: Таки Василески

Повеќе
22 март 1986: ФК РЕК Битола - ФК Победа 0:1 Фудбалски навивачи

Фудбалски навивања

Повеќе
1951: Кирил Трајкоски - Кике во акција. Прилепски фудбалски легенди: Кирил Трајкоски – Кике

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Трајкоски – Кике

Повеќе
Томе Јакимоски - Гец Прилепски фудбалски легенди: Томе Јакимоски – Гец

Прилепски фудбалски легенди: Томе Јакимоски – Гец

Повеќе
Кирил Атанасоски - Бикерес Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Повеќе
Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски

Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски

Повеќе