Нумизматика, бонистика, нотафилија

Нумизматика

Повеќе
Сребрени тетрадрахми од Александар III Македонски пронајдени во Прилепец...

Прилепски чупи

Прилепски чупи

Повеќе
Годините на Првата светска војна... Прилепско чупе...

РК „Прилеп“

РК „Прилеп

Повеќе
РК „Прилеп“ - РК „Југ“ 19:9

РК „Тутунски Комбинат“

РК „Тутунски Комбинат“

Повеќе
Знаменце од РК „Тутунски Комбинат“

Ракометната екипа на воените лица

Ракометната екипа на воените лица

Повеќе
1959: Ракометната екипа на воените лица при Гарнизонот во Прилеп...

РК „Партизан“

РК „Партизан“

Повеќе
РК „Партизан“ составен од прилепските гимназијалци, првак на градската ракометна лига, 1956 и 1957...
© 2011/12 dbmc