1986: Младинките на „Тутунски Комбинат“ во Западна Германија, со својот домаќин од Манхајм

ЖРК „Тутунски Комбинат“ – Младинки

„Тутунски Комбинат“ – Младинки

Сезона 2005/06 година
Женската младинска екипа на РК „Тутунски Комбинат“
Мартина Мотеска,Емилија Талимџиеска,Наталија Петкоска,Билјана Седлоска,Тања Седлоска,Симона Караџоска,Марина Илиеска,Христина Ристеска,Менче Божиноска,Маја Опурчакоска,Софија Аџулеска,Весела Димеска,Емилија Ефемоска,Јасмина Јовческа ….Тренер:Ице Белакапоски

Нема Коментари

Коментирај