1969/70: ЖРК „Прилеп“.

ЖРК „Прилеп“

ЖРК „Прилеп“

Во сезоната 1969/70, за ЖРК „Прилеп“ настапувале: Вера Василеска, Снежана Атанасоска, Ане Забрчанец, Павлина Бошкоска, Блага Бумбароска, Флорика Чакалароска, Мирјана Стојаноска, Лилјана Гусакоска, Марија Иваноска и Ратка Николоска.

Нема Коментари

Коментирај