2010: ЖФК „Топ гол“ (Битола) - ЖФК „Победа“ 0:4

ЖФК Победа

Женски фудбалски клуб Победа

Состав 2011 година: Симона Ристеска, Мирјана Ристеска, Марга Нешкоска, Драгана Костова, Христина Аџулеска, Марина Нешкоска, Елена Чакмакоска, Мартина Димкоска, Симона Дамеска, Кате Милеска, Елена Наумоска, Младенче Петрова, Ивана Капетановиќ, Елена Талимџиоска, Радица Кузева, Ане Бошеска, Ивана Јолеска.

Нема Коментари

Коментирај