9 јуни 2004: „Преполни сали за преставите на Чернодрински“, „Вест“

Народен театар „Војдан Чернодрински“, 2001-2015

Народен театар „Војдан Чернодрински“, 2001-2015

ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Нема Коментари

Коментирај