1975/76: Мината со младите ракометари на Тутунски комбинат...

РК „Тутунски Комбинат“ – младинци

РК „Тутунски Комбинат“ – младинци

Младите ракометари на РК „Тутунски Комбинат“, сезона 1979/80, први во Македонија, а четврти во Југославија: Небојша Бојаџиев, Пеце Вељаноски, Кире Стојаноски, Трајче Петрески, Бранко Арсоски, Марјан Тренкоски, Димитар Богданоски, Блаже Петрески, Гоце Бозароски, Гоце Боцески, Христо Белакапоски, Иван Хаџикочоски, Љупчо Илиески и Димитар Хаџипопоски. Тренер: Миле Велкоски.

Младинската екипа на РК „Тутунски Комбинат“, сезона 1996/97: Пеце Вељаноски, Васко Чупаркоски, Илчо Иваноски, Влатко Николоски, Ивица Мијалков, Влатко Котески, Рубин Лашкоски, Мирко Балиќ, Кире Кузманоски, Љупчо Тасески, Миле Мингов, Филип Локвенец, Александар Десоски, Александар Танески, Игор Аризанкоски и Менде Димчучулески.

Нема Коментари

Коментирај