Прилепчани сликани пред школски тренажен авион Fizir FN, во годините пред Втората светска војна. Спортско воздухопловство

Спортско воздухопловство

Повеќе
1907: Илустрирана картичка испратена до Георги Иванов од  Прилеп Илустрирани картички, честитки

Илустрирани картички…

Повеќе