Крсте Митрески - Господ Крсте Митрески – Господ

Крсте Митрески – Господ

Повеќе
1941: Фудбалерите на СК „Гоце Делчев“ СК „Гоце Делчев“ 1941-1942

СК „Гоце Делчев“

Повеќе