Ѓорѓе Андрејевиќ - Кун: „Партизани“ Прилепскиот партизански одред

Формирањето на Прилепскиот партизански одред

Повеќе
ОСТ „Црвени стени“ на саем... „Црвени стени“

„Црвени стени“

Повеќе
Венда Темелкоска Венда Темелкоска

Венда Николова Темелкоска

Повеќе
Киро Базеркоски - Коробов Киро Базеркоски – Коробов

Киро Базеркоски – Коробов

Повеќе