Кирил Атанасоски - Бикерес Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Повеќе
Јануари 1960: Исечок од весникот „Нова Македонија“ Спортска хроника

Спортска хроника

Повеќе
24 декември 1950: „Победа“ - „Работнички“ (Скопје) 3:3 ФК „Победа“, 1950-1959

ФК „Победа“, 1950-1959

Повеќе