Знаменце со амблемот на ФК „Победа“. ФК „Победа“ – сувенири

ФК „Победа“ – сувенири

Повеќе
Кирил Атанасоски - Бикерес Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Повеќе
Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски

Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски

Повеќе
Глигор Караџоски... Глигор Караџоски

Глигор Караџоски

Повеќе
1959: Прославување влез во второлигашко друштво. Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Повеќе
2000: Победа - Маркони 0:0 ФК „Победа“, 2000-2009

ФК „Победа“, 2000-2009

Повеќе
ФК „Победа“ ФК „Победа“, 1970-1979

ФК „Победа“, 1970-1979

Повеќе
Монографија: „Триесет години Гоце Делчев - Победа“ - 1971 година. Спортска литература

Спортска литература

Повеќе
Јануари 1960: Исечок од весникот „Нова Македонија“ Спортска хроника

Спортска хроника

Повеќе