22 март 1986: ФК РЕК Битола - ФК Победа 0:1 Фудбалски навивачи

Фудбалски навивања

Повеќе
Знаменце со амблемот на ФК „Победа“. ФК „Победа“ – сувенири

ФК „Победа“ – сувенири

Повеќе
Кирил Атанасоски - Бикерес Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Атанасоски – Бикерес

Повеќе
Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски

Прилепски фудбалски легенди: Илија Соколоски

Повеќе
Веселин Тофоски Прилепски фудбалски легенди: Веселин Тофоски

Веселин Тофоски

Повеќе
1976: Пионерите од ФК „Победа“. ФК „Победа“: пионери, младинци и ветерани.

ФК „Победа“: пионери, младинци и ветерани

Повеќе
ФК „Илинден“, Долнени. ФК „Илинден“, Долнени

ФК „Илинден“, Долнени

Повеќе
Глигор Караџоски... Глигор Караџоски

Глигор Караџоски

Повеќе
1959: Прославување влез во второлигашко друштво. Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Повеќе