22 март 1986: ФК РЕК Битола - ФК Победа 0:1 Фудбалски навивачи

Фудбалски навивања

Повеќе
Влезницата од првиот меѓународен натпревар на ФК Победа во самостојна Македонија. Фудбалски влезници

Фудбалски влезници

Повеќе
ФК „11 Октомври“. ФК „11 Октомври“, 1955-1980

ФК „11 Октомври“

Повеќе