ФК „Братство“, Големо Коњари ФК „Братство“, Големо Коњари

ФК „Братство“, Големо Коњари

Повеќе
1950: ФК Прилеп ФК „Прилеп“

ФК „Прилеп“

Повеќе
Јануари 1960: Исечок од весникот „Нова Македонија“ Спортска хроника

Спортска хроника

Повеќе