Ѓоре Напески Ѓоре Напески

Ѓоре Напески

Повеќе
Орде Иваноски Орде Иваноски

Д-р Орде Иваноски

Повеќе
Ѓакон Ѓорѓи Попоски со мајка му Анастасија, сестрата Рада и сопругата Василка Прота Ѓорѓи Попоски (Митрополит Методиј)

Прота Ѓорѓи Попоски (Митрополит Методиј)

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар Благоја Ристески – Платнар

Благоја Ристески – Платнар

Повеќе
Блаже Конески Блаже Конески

Блаже Конески

Повеќе