Томе Јакимоски - Гец Прилепски фудбалски легенди: Томе Јакимоски – Гец

Прилепски фудбалски легенди: Томе Јакимоски – Гец

Повеќе
1972/73: Младинците на ФК „11 Октомври“: Илчо Најдоски, Х, Х, Миле Марко, Коле, Томе Јакимоски-Гец;  Долниот ред: Кике, Кире Катранушески, Василе Кулата, Миле Тарзано и Диме Камчески-Цимба. ФК „11 Октомври“, младинци

ФК „11 Октомври“, младинци

Повеќе