Борис со сопругата Вера, снаата Анастасија и свекорот Ицко... Стевананџиовци

Стевананџиовци…

Повеќе
Анот „Шар Планина“ во сопственост на Стевананџиовци... Анот на Стевананџиовци

Анот на Стевананџиовци

Повеќе
Мај, 1969: Спомен од семинарот на синдикални раководители на општина Прилеп, одржан во Крушево. Останати дејности

Останати дејности

Повеќе