8 ноември 1992 година... Полагање свечена обврска на војниците од прилепскиот гарнизон на АРМ АРМ

Армија на Република Македонија

Повеќе
Ѓакон Ѓорѓи Попоски со мајка му Анастасија, сестрата Рада и сопругата Василка Прота Ѓорѓи Попоски (Митрополит Методиј)

Прота Ѓорѓи Попоски (Митрополит Методиј)

Повеќе
Александар Ристески - Шулц Александар Ристески – Шулц

Александар Ристески-Шулц

Повеќе
Илија Миноски - Мината Илија Миноски – Мината

Илија Миноски – Мината

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар Благоја Ристески – Платнар

Благоја Ристески – Платнар

Повеќе
Александар Јанкулоски - Цане Александар Јанкулоски – Цане

Александар Јанкулоски – Цане

Повеќе
Круме Кепески како ученик во седми клас... Круме Кепески

Круме Кепески

Повеќе
Борис Николоски Борис Николоски

Борис Николоски

Повеќе
Примариус Д-р Христо Брашнаров Примариус Д-р Христо Брашнаров

Примариус Д-р Христо Брашнаров

Повеќе
2014: Драган Попоски - Дада Драган Попоски – Дада

Драган Попоски – Дада

Повеќе
Методија Андонов - Ченто Методија Андонов – Ченто

Методија Андонов – Ченто

Повеќе
Ристо Калчевски Ристо Калчевски

Ристо Калчевски

Повеќе
Коле Чашуле Коле Чашуле

Коле Чашуле

Повеќе
Блаже Конески Блаже Конески

Блаже Конески

Повеќе
Илија Кавкалески Илија Кавкалески

Илија Кавкалески

Повеќе