Село Манастир на сателитска снимка Манастир

Манастир

Повеќе
Фреска во црквата Свeти Никола во село Манастир... Манастир „Свети Никола“, село Манастир – Фрескоживопис

Манастир „Свети Никола“, село Манастир – Фрескоживопис

Повеќе
2011: Влезот во Манастирот Свети Никола во село Манастир... Манастир „Свети Никола“, село Манастир

Манастир „Свети Никола“, село Манастир

Повеќе