Манастир „Свети Јован Крстител“, село Бело Поле. Манастир „Свети Јован Крстител“, село Бело Поле

Манастир „Свети Јован Крстител“, село Бело Поле

Повеќе
Икона на Свети Јован Крстител - кефалофорит од манастирот Трескавец Свети Јован Крстител

Свети Јован Крстител

Повеќе
Манастир „Свети Јован Крстител“, село Небрегово Манастир „Свети Јован Крстител“, село Небрегово

Манастир „Свети Јован Крстител“, село Небрегово

Повеќе