Дописна картичка, 21 септември 1938 година (Предна страна) Дописна картичка, 21 септември 1938 година

Прилеп, 21 септември 1938 година

Повеќе
Проштално писмо од патријархот Ерусалимски Кирил од 1857 година, напишано во Ерусалим. Графички листови

Графичките листови

Повеќе