Црква „Света Троица“, Песјобрдце. Црква „Света Троица“, Песјобрдце

Црква „Света Троица“, Песјобрдце

Повеќе
Петар Велески... Петар Велески

Петар Велески

Повеќе
Септември 1944: Проглас по повод капитулацијата на бугарија Втора светска војна

Втора светска војна

Повеќе