Јануари 1960: Исечок од весникот „Нова Македонија“ Спортска хроника

Спортска хроника

Повеќе
Влезницата од првиот меѓународен натпревар на ФК Победа во самостојна Македонија. Фудбалски влезници

Фудбалски влезници

Повеќе