За жал сеуште немаме фотографија од Алампиоска Блага Алампиоска Блага

Алампиоска Блага

Повеќе
1960/61: Сцена од претставата „Интрига и љубов“. Народен Театар „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

НТ „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

Повеќе