24 декември 1950: „Победа“ - „Работнички“ (Скопје) 3:3 ФК „Победа“, 1950-1959

ФК „Победа“, 1950-1959

Повеќе
Могилата... Паркот на револуцијата – Могила

Могилата на непобедените

Повеќе