Прва Светска војна: Ескадронот JASTA 25, од Канатларци на фудбал во Прилеп Првата фудбалска топка…

Првата фудбалска топка

Повеќе
1930: „Прилепски спортски клуб Југославија, на дан прославе“ СК „Југославија“

СК „Југославија

Повеќе