Првата богослужба на прота Александар Алинчанец во црквата Свето Благовештение Протоереј-ставрофор Александар Алинчанец

Протоереј-ставрофор Александар Алинчанец

Повеќе
Господин Ангелариј како Пелагониски епископ. Архиепископ Ангелариј

Архиепископ Ангелариј

Повеќе