1987: Екипата на Југославија на ракометниот турнир - „Трофеј на Југославија“ Меѓународен ракометен турнир – „Трофеј на Југославија“

Меѓународен ракометен турнир – „Трофеј на Југославија“

Повеќе
Илија Ристевски: „Орач“, 1946 година Литературно и ликовно катче

Литературно катче

Повеќе
Сателитска снимка на Секирци Секирци

Секирци

Повеќе
Куќа во Костинци... Костинци

Костинци

Повеќе
Монографија: „Триесет години Гоце Делчев - Победа“ - 1971 година. Спортска литература

Спортска литература

Повеќе
КУД „Мирче Ацев“ КУД „Мирче Ацев“

КУД „Мирче Ацев“

Повеќе