Црква „Света Богородица“, село Маргари. Црква „Света Богородица“, село Маргари

Црква „Света Богородица“, село Маргари

Повеќе
Маргари Маргари

Маргари

Повеќе
Сателитска снимка на Секирци Секирци

Секирци

Повеќе
Панорама на Долгаец. Долгаец

Долгаец

Повеќе
Сателитска снимка на село Зрзе Зрзе

Зрзе

Повеќе
Анот „Шар Планина“ во сопственост на Стевананџиовци... Анот на Стевананџиовци

Анот на Стевананџиовци

Повеќе