Рудолф Горник Рудолф Горник

Академик Рудолф Горник

Повеќе
Фото-репортажа од научниот собир на тема „Словенска паганска религија“. Научен собир: „Словенска паганска религија“

Научен собир: „Словенска паганска религија“

Повеќе