Сателитска снимка од Мало Рувци... Мало Рувци

Мало Рувци

Повеќе
Црква „Вознесение Христово“, Мало Рувци. Црква „Вознесение Христово“, село Мало Рувци

Црква „Вознесение Христово“, село Мало Рувци

Повеќе
Христо и Љуба Димкар со друштвото на прошетка... Perpetuum mobile

Perpetuum mobile

Повеќе