Лилјана Ракиџиева Лилјана Ракиџиева

Лилјана Ракиџиева

Повеќе
Ева Глишиќ... Ева Глишиќ

Ева Глишиќ

Повеќе
1960/61: Сцена од претставата „Интрига и љубов“. Народен Театар „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

НТ „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

Повеќе