ФК „Слога“, Лажани ФК „Слога“, Лажани

ФК „Слога“, Лажани

Повеќе
2012: Панорама на Лажани... Лажани

Лажани

Повеќе
21 септември 2001: „Лежела на плеќи, не знаела дека е комшијата“, „Вечер“ Прилепска црна хроника

Прилепска црна хроника

Повеќе
Црква „Свети Никола“, село Лажани. Црква „Свети Никола“, село Лажани

Црква „Свети Никола“, село Лажани

Повеќе
Ипче Ахмедоски Ипче Ахмедоски

Ипче Ахмедоски

Повеќе
Ноември 1977: „Самоуправна пракса“ - орган на работнички универзитет „Моша Пијаде“ - Прилеп Новинарски писанија и исечоци

Писанија и сечоци

Повеќе