1917: Козарче од Мариово... Сточарството во Прилеп и прилепско

Сточарството во Прилеп и прилепско

Повеќе
Сателитска снимка од село Крушеани Крушеани

Крушеани

Повеќе
ФК Напредок од Крушеани ФК Напредок, Крушеани

ФК Напредок, Крушеани

Повеќе
21 септември 2001: „Лежела на плеќи, не знаела дека е комшијата“, „Вечер“ Прилепска црна хроника

Прилепска црна хроника

Повеќе
Воена церемонија на Централните сили во Прилеп... Висока и ниска политика

Висока и ниска политика

Повеќе
Црква „Свети Никола“, село Крушеани Црква „Свети Никола“, село Крушеани

Црква „Свети Никола“, село Крушеани

Повеќе
Црква „Свети Атанасиј“ во село Крушеани Црква „Свети Атанасиј“, село Крушеани

Црква „Свети Атанасиј“, село Крушеани

Повеќе