Прва светска војна: „Македонец со магариња“ - Дрвар од прилепско Шумарство

ШУМАРСТВО

Повеќе
Над селото Крстец. Крстец

Крстец

Повеќе
Благоја Попоски... Благоја Попоски

Благоја Попоски

Повеќе
Блаше Спиркоски - Воденски Блаже Спиркоски

Блаже Спиркоски – Воденски

Повеќе
Црквата „Свети Никола“ во село Крстец Црква „Свети Никола“, село Крстец

Црквата „Свети Никола“

Повеќе
11 август 1917: Бугарскиот принц Борис (четврти), генерал-полковник Никола Жеков (шести) и високи офицери на Централните сили сликани во Прилеп Прва светска војна

ПОЧЕТОКОТ…

Повеќе