Екипата на КК „Бончејца“ КК „Бончејца“

КК „БОНЧЕЈЦА“

Повеќе
1949: Женскиот КК „Гоце Делчев“, сликани на Калемегдан, на игралиштето на Црвена Звезда Кошарка

Кошарка

Повеќе