Воена церемонија на Централните сили во Прилеп... Висока и ниска политика

Висока и ниска политика

Повеќе
Крсте Јанко Црвенкоски, илустрирал: академски сликар Иван Велков во 1972/73 година Крсте Црвенкоски

Крсте Црвенкоски

Повеќе
8 ноември 1992 година... Полагање свечена обврска на војниците од прилепскиот гарнизон на АРМ АРМ

Армија на Република Македонија

Повеќе
Ѓакон Ѓорѓи Попоски со мајка му Анастасија, сестрата Рада и сопругата Василка Прота Ѓорѓи Попоски (Митрополит Методиј)

Прота Ѓорѓи Попоски (Митрополит Методиј)

Повеќе