1930: „Прилепски спортски клуб Југославија, на дан прославе“ СК „Југославија“

СК „Југославија

Повеќе
24 декември 1950: „Победа“ - „Работнички“ (Скопје) 3:3 ФК „Победа“, 1950-1959

ФК „Победа“, 1950-1959

Повеќе