Јули 1935: Плакат со проекции во тон кино „Занатски дом“ Репертоар на тон кино „Занатски дом“ 1935/40

Репертоар на филмови прикажани во тон кино „Занатски дом“

Повеќе
30те години од минатиот век: Прилепски манги пред кино реклами... Прилепските кина

Прилепските кина…

Повеќе
Пане Напе - Фотографски хроничар и прилепската кино -легенда... Пане Напе

Пане Напе

Повеќе