1949: Женскиот КК „Гоце Делчев“, сликани на Калемегдан, на игралиштето на Црвена Звезда Кошарка

Кошарка

Повеќе
РК „Партизан“ составен од прилепските гимназијалци, првак на градската ракометна лига, 1956 и 1957... РК „Партизан“

РК „Партизан“

Повеќе