1917: Жичарницата кај градските гробишта... Жичарницата Дреново – Прилеп 1916/17 година

ЖИЧАРНИЦАТА ДРЕНОВО – ПРИЛЕП

Повеќе
1925: Патот преку Плетвар Превојот Плетвар

Превојот Плетвар

Повеќе