1968: Живко Ѓорѓиоски Живко Ѓорѓиоски

ЖИВКО ЃОРЃИОСКИ

Повеќе
ФК Победа и ФК Напредок (Кичево) 2:0, акција на Ристо Глигороски пред голот на Напредок Прилепски фудбалски легенди: Ристо Глигороски

Прилепски фудбалски легенди: Ристо Глигороски

Повеќе
1973: Проштален натпревар за Благој Истатов. ФК „Победа“: Проштални натпревари

ФК „Победа“: Проштални натпревари

Повеќе
Кике и Чавкаро. Прилепски фудбалски легенди

Прилепски фудбалски легенди

Повеќе
ФК „Победа“ ФК „Победа“, 1970-1979

ФК „Победа“, 1970-1979

Повеќе
1960: ФК „Победа“ на подготовки во Крушево, на чело со тренерот Благоја Марјановиќ-Моша. ФК „Победа“, 1960-1969

ФК „Победа“, 1960-1969

Повеќе